Stickers 'Voorkom brandgevaar'

Door de elektrificatie van onze maatschappij bevatten steeds meer producten een herlaadbare batterij. En dus zit het gebruik van lithium-ion-batterijen in de lift, aangezien dit type in vergelijking met conventionele batterijen sneller oplaadt, langer meegaat en meer energie kan opslaan. Maar er is ook een andere kant van de medaille. Deze batterijen duiken steeds vaker op tussen het schrootafval, het oud papier en andere afvalstromen en zetten daar de boel in vuur en vlam.

Om dergelijk brandgevaar te voorkomen, werkte Denuo sensibiliseringsstickers uit om (herlaadbare) batterijen te verwijderen vooraleer het product in de (juiste) container achter te laten.

Via onderstaande knop downloadt u een zip-bestand met de sensibiliseringsstickers in verschillende formaten. Met dit document kan u eenvoudig naar uw drukker/printshop stappen om ze als stickers te laten afdrukken. Er zitten ook stickers tussen waarop u uw logo kan laten toevoegen.

Eens u de stickers hebt laten drukken, kan u ze op uw containers, vuilnisbakken of op een andere in het oog springende plaats kleven, zodat gebruikers eraan worden herinnerd eerst de batterijen te verwijderen voor ze hun product wegdoen.

Hebt  u vragen over deze stickers? Neem contact op via info@denuo.be.