14 december: Dag van de Vrachtwagenchauffeur

Op 14 december vindt de derde editie van de “Dag van de Vrachtwagenchauffeur” plaats. Voor de eerste keer zal dit gebeuren onder de koepel van “Transport & Logistics Belgium”. Het concept blijft onveranderd.

Wil je die dag de chauffeurs die bij jou over de vloer komen om goederen te laden en/of te lossen bedanken voor het uitstekende werk dat ze verrichten? Bijvoorbeeld met een kopje koffie, een hapje, een kaartje… ? Schrijf je dan zeker in via dedagvandevrachtwagenchauffeur.be. Inschrijven kan zelfs als je jouw actie nog niet duidelijk hebt vastgelegd: dat kan je nadien nog aanpassen. 

Op de website vind je alvast een toolkit om de buitenwereld te laten weten dat je mee je schouders zet onder deze actie.

Uiteraard valt er naast de info op de website ook heel wat nieuws te rapen in de pers en op de sociale media. Volg dus zeker de pagina van de actie op: 

Vanuit Denuo alvast een warme oproep om de vele vrachtwagenchauffeurs die in onze sector actief zijn op 14 december extra in de watten te leggen.

FacebookTwitterLinkedinShare

Reactie toevoegen

Bijlage
Een onbeperkt aantal bestanden kan naar dit veld worden geupload.
300 MB limiet.
Toegestane types: txt pdf doc docx xls xlsx ppt pptx ods odt png jpg jpeg gif zip.