Lid worden

Denuo verenigt

Denuo is de Belgische federatie van de afval- en recyclagesector. In een wereld waar grondstoffen schaarser worden en bedrijven duurzaam willen produceren, zijn onze leden de essentiële schakel tussen gebruikte materialen en hergebruik, recyclage en eindverwerking. We verenigen met andere woorden de volledige materialenketen en diens actoren. Samen gaan we voor Shaping the future of used materials.

Denuo vertegenwoordigt

De kracht van Denuo zit in zijn achterban. Meer dan 250 bedrijven zijn lid. Samen stellen zij 15.000 personeelsleden te werk, goed voor een totaalomzet van ongeveer 3,5 miljard euro. Denuo lobbyt bij binnen- en buitenlandse overheden om de omstandigheden waarin deze bedrijven moeten werken zo optimaal mogelijk te maken, en te houden. We vertegenwoordigen als sectorfederatie een grote en belangrijke beroepsactiviteit en waken erover dat die in alle eerlijkheid kan worden uitgevoerd. We zorgen ervoor dat al onze leden een eerlijke handelskans krijgen, met gelijke marktvoorwaarden, en weren degenen die het niet zo nauw nemen met de regels uit de markt. Bovendien vertegenwoordigen we de werkgevers in onze sector tijdens het sociaal overleg.

Denuo versterkt

Als federatie zijn we er voor en door onze leden. We staan dan ook op verschillende manieren in contact met onze leden: 

  • In onze Raad van Bestuur bepalen we de strategische lijnen.
  • In Arena's en taskforces bepalen we onze standpunten. 
  • We gaan in interactie via onze artikels en het online ledenforum.
  • Door infosessies en opleidingen voeden we de expertise in onze sector.
  • Via nieuwsbrieven, website en sociale media informeren we over alle relevante sectoraangelegenheden.
  • Enzovoort. 

Meer informatie vindt u in onderstaande video.

Continue interactie met de leden via tal van kanalen

Via deze aanpak komen we tot krachtige beslissingen die de positie van onze leden op de markt versterken.

Gebruik onze faciliteiten in Brussel

De Denuo-kantoren zijn voor meer dan alleen maar de staff van Denuo en vergaderingen met de federatie. Leden van Denuo kunnen de faciliteiten ook voor zichzelf gebruiken.

Zoekt u een werkplek tussen uw verplaatsingen door? Wil u een vergadering organiseren op een centrale locatie? Als federatie stellen we onze kantoren graag ter beschikking van onze leden. Voor meer informatie: info@denuo.be

Hieronder krijgt u alvast een zicht op de goede bereikbaarheid en de aanwezige faciliteiten van Denuo in BluePoint Brussels.

Meer info? Neem contact op met ons: