Hét ontmoetingsevent voor aankopers en leveranciers in de circulaire economie

21/11: Buyer meets Supplier

Bij het afsluiten van twee jaar Green Deal Circulair Aankopen (GDCA) organiseert Vlaanderen Circulair opnieuw een ‘Buyer meets Supplier’. Hét ontmoetingsevent voor aankopers en leveranciers in de circulaire economie. Afspraak op donderdag 21 november 2019 in de Heizel in Brussel.

Geleerde lessen

Na twee jaar Green Deal Circulair Aankopen komen tijdens deze 'Buyer meets Supplier' de geleerde lessen van de deelnemende aankopers en organisaties aan bod. Dit levert unieke handvaten op voor iedereen die met circulair aankopen aan de slag wil gaan of zich daarin verder wil verdiepen.

Matchmaking tussen circulaire aankopers en leveranciers

Daarnaast ook een blik op de toekomst. Welke kansen liggen er nog voor ons: hier en over de grenzen? Met 'Buyer meets Supplier' creëert Vlaanderen Circulair een bruisend netwerk-epicentrum, waarin alle belangrijke spelers op de circulaire markt samenkomen in het stijlvolle kader van Paleis 10 op de Heizel.

De vraaggestuurde B2B matchmaking is meteen een garantie voor kwalitatieve contacten. Beleidsmakers krijgen dan weer een inkijk op wat er leeft in Vlaanderen. Zij kunnen rechtstreeks in dialoog gaan met aanbieders en aankopers. Kortom, hét evenement voor iedereen met affiniteit voor circulair aankopen.

Buyers schrijven zich online in

Deelnemers van de Green Deal Circulair Aankopen mogen gratis deelnemen. Zij ontvingen een promotiecode per mail.

Andere geïnteresseerde aankopers kunnen deelnemen aan € 60 btw excl. In dit bedrag zijn de lunch, het diner en desgewenst de tweedaagse toegang tot G-STIC inbegrepen.

Suppliers als sponsors

Vlaanderen Circulair verwacht meer dan 300 circulaire aankopers en facilitatoren. Een unieke gelegenheid om circulaire producten en diensten in de verf te zetten dus. Daarom krijgen alle circulaire aanbieders de mogelijkheid om sponsor te worden van deze 'Buyer meets Supplier'.

Vlaanderen Circulair biedt drie sponsorpakketten aan: meer info hierover via deze link

FacebookTwitterLinkedin

Reactie toevoegen

Bijlage
Een onbeperkt aantal bestanden kan naar dit veld worden geupload.
300 MB limiet.
Toegestane types: txt pdf doc docx xls xlsx ppt pptx ods odt png jpg jpeg gif zip.