ADR-opleiding voor afval: vooruitgang in beide talen

Voor de ADR-opleiding in het Nederlands, in samenwerking met de Vereniging voor Verkeersveiligheid (VVV), werd onze cursus erkend als opleidingsmodule in het kader van de code 95-opleidingen. Dit betekent dat chauffeurs met een rijbewijs C deze opleiding kunnen kiezen in het kader van hun verplichte opleiding van 35 uren bijscholing om de 5 jaar.

We hebben in het voorjaar al 3 sessies georganiseerd, voor meer dan 50 deelnemers. We zullen een nieuwe sessie voorzien van zodra dit toegelaten is en de praktische organisatie van de opleidingen aangepast is aan de nieuwe regels in het kader van de COVID-19-crisis.

Voor de ADR-opleiding in het Frans was een eerste opleidingssessie voorzien op 28 april. In overleg met het Professional Transport Training Center (PTTC) stellen we voor om deze sessie te organiseren op donderdag 28 mei, in de hoop dat de heropstart van alle activiteiten bij de klanten van onze leden dit toelaat. We vragen aan onze leden om snel contact te nemen met Baudouin Ska of Raphaëlle Pollet (verantwoordelijk voor de opleidingen bij go4circle) om uw interesse te bevestigen.

Leden krijgen voorrang om beide opleidingen te volgen, maar ze zijn ook open voor niet-leden.

FacebookTwitterLinkedin

Reactie toevoegen

Bijlage
Een onbeperkt aantal bestanden kan naar dit veld worden geupload.
300 MB limiet.
Toegestane types: txt pdf doc docx xls xlsx ppt pptx ods odt png jpg jpeg gif zip.