ADR-opleiding voor afvaltransport in het Frans

De eerste Franstalige opleiding over ADR toegepast op afvaltransport wordt op donderdag 28 mei van 9 tot 17 uur gegeven door het opleidingscentrum PTTC (Professional Transport Training Center) waarmee we een samenwerkingsovereenkomst hebben gesloten. 

Deze opleiding is vergelijkbaar met de reeds gegeven opleidingen in het Nederlands in samenwerking met VVV.  Ze is voornamelijk gericht op de ADR-chauffeurs, maar is ook geschikt voor de medewerkers van de planning of van de commerciële dienst, alsook voor de operatoren van milieucentra. 

Een basiskennis van het ADR is wel vereist. 

Maatregelen ten gevolge van de COVID-19 crisis:

  1. Gezien het opleidingscentrum van PTTC nog gesloten is, gaat de opleiding door in de lokalen van FUN FOR KIDS, Caserne de SAIVE, rue Cahorday, 1G te 4671 SAIVE.
  2. De sociale afstanden worden nageleefd, daarom is het aantal deelnemers beperkt tot max. 15 personen (docent niet meegerekend).
  3. De instructeur draagt een scherm voor het gezicht om de opleiding zonder mondmasker te kunnen geven.
  4. De deelnemers brengen hun eigen mondmasker mee (bij voorkeur 2 stuks, één per 4 uur)
  5. Dranken worden ter beschikking gesteld, maar de deelnemers nemen hun eigen lunch mee gezien de catering van PTTC nog gesloten is.  

Adres van de opleidingsdag: FUN FOR KIDS, Caserne de SAIVE, rue Cahorday, 1G te 4671 SAIVE.Het inschrijvingsformulier is beschikbaar via deze link.

FacebookTwitterLinkedin

Reactie toevoegen

Bijlage
Een onbeperkt aantal bestanden kan naar dit veld worden geupload.
300 MB limiet.
Toegestane types: txt pdf doc docx xls xlsx ppt pptx ods odt png jpg jpeg gif zip.