Infosessie

Infosessie "Hoe het identificatieformulier voor afvalstoffen en de CMR correct opstellen en invullen?" - VOLZET

Zet in mijn agenda 2023-12-05 10:00:00 2023-12-05 13:00:00 Infosessie "Hoe het identificatieformulier voor afvalstoffen en de CMR correct opstellen en invullen?" - VOLZET We hebben uw inschrijving voor de infosessie IDF & CMR goed ontvangen. We verwachten u op 5 december 2023 om 10.00 uur stipt in de kantoren van Denuo: BluePoint Brussels 6de verdieping Reyerslaan 80 1030 Brussel Denuo Auguste Reyerslaan 80 - 6de verdieping BluePoint Brussels 1030 Brussel België Denuo info@denuo.be Europe/Brussels public
Doelgroep

Denuo heeft vastgesteld dat er in de sector nog veel onduidelijkheid bestaat over wanneer en hoe een identificatieformulier voor afvalstoffen moet worden opgesteld en wat de inhoud ervan moet zijn. Daarnaast zijn er ook veel vragen over het correct invullen van de CMR, met name wanneer dit nodig is en hoe het samenhangt met het e-IDF. Daarom organiseert Denuo exclusief voor de leden een infosessie om deze kwesties op te helderen.

Er is een extra sessie voorzien op 13 december.

Programma
  • Het E-IDF voor afvalstoffen : wanneer vereist / hoe in te vullen ? - toelichting door de OVAM
  • De E-CMR : wanneer vereist / hoe in te vullen ? - toelichting door TEC
  • Q&A rond de opmaak van en het invullen van het IDF en de CMR

De presentaties zullen maximum 1,5 uur in beslag nemen. We willen voldoende tijd (1,5 uur) voorzien voor vraagstelling door onze leden.

De focus van de sessie ligt op praktische vragen rond het al dan niet opmaken van en invullen van het IDF en de CMR, niet op het digitale identificatieformulier zelf. Indien u meer specifieke vragen heeft over het e-IDF contacteer dan dossierbeheerder Olivier Deweerdt.

Praktisch

Denuo
Auguste Reyerslaan 80 - 6de verdieping
BluePoint Brussels
1030 Brussel
België

10:00-13:00
Gratis
Dit event is exclusief voorbehouden aan de leden van Denuo.

Inschrijven

Om in te schrijven voor dit event moet u lid zijn van Denuo
FacebookTwitterLinkedinShare