Netwerkevent

Shifting Economy Week: Samen op weg naar de economie van morgen

shiftingeconomy.brussels
23.09.2024
Doelgroep

Tijdens die week staan het Gewest en de duizenden organisaties die nu al dingen in beweging zetten in de kijker! Ontdek waarom Brussel zo’n voortrekker is als het gaat om innovatie en duurzaamheid, en hoe ook u een duurzame benadering kunt opnemen in uw businessmodel.

Programma

De economische transitie begint met een beslissing die grote veranderingen met zich meebrengt in organisaties. De Shifting Economy Week 2024 zal de klemtoon dus leggen op vijf beroepstakken die essentieel zijn voor een geslaagde interne transformatie:

  • human resources en leadership
  • businessmodellen, strategie en management
  • boekhouding en financiën
  • marketing en commercialisering
  • productie

Welke impact hebben de acties van de transitie op productie, marketing, human resources, enz.? Wat zijn de onderliggende problemen en uitdagingen? Waar hebben de mensen die op het terrein actief zijn het meest nood aan? Hoe kunnen we die huidige en toekomstige uitdagingen doeltreffend aanpakken?

Aan de hand van workshops waarin de deelnemers samenwerken, inspirerende voordrachten en momenten die draaien om ontmoeting, gaan we tijdens de Shifting Economy Week in op deze en nog heel wat andere vragen!

Praktisch
23/09/2024 - 28/09/2024
Noteer de data alvast in uw agenda! Het volledige programma en de details van de Week zullen in de loop van de maand augustus worden meegedeeld.
FacebookTwitterLinkedinShare