Agoria en Post-Universitair Centrum KU Leuven starten opleiding over ‘Battery Systems’

Van 18 januari 2024 tot 28 maart 2024 kunt u aan het Postuniversitair Centrum van de KU Leuven – Gent de nieuwe opleiding ‘Battery Systems' volgen. De opleiding richt zich op zowel de theoretische als de praktische aspecten van batterijsystemen, met speciale nadruk op twee belangrijke toepassingsgebieden: mobiele toepassingen, zoals elektrische voertuigen, en stationaire toepassingen, waaronder aan het net gekoppelde opslagsystemen voor elektrische energie.

Het opleidingspakket omvat 5 modules, die worden ingevuld met een mix van lezingen door experts -  zowel uit de industrie als vanuit de academische wereld - en use cases uit de industrie, gecombineerd met bezoeken aan verschillende bedrijven in Vlaanderen. 

De opleiding is vooral bedoeld voor afgestudeerden en professionals die hun kennis van verschillende aspecten van de waardeketen van batterijen willen verdiepen. De ideale kandidaten hebben al een zekere basiskennis van technologie, bij voorkeur op het (minimum)niveau van een technische bachelor, zoals engineering, of gelijkwaardig door ervaring.

Interesse?

Voor meer info en inschrijvingen, kan u terecht op de website van het Postuniversitair Centrum van de KULeuven: Battery Systems – Postuniversitair Centrum - KU Leuven

FacebookTwitterLinkedinShare

Reactie toevoegen

Bijlage
Een onbeperkt aantal bestanden kan naar dit veld worden geupload.
300 MB limiet.
Toegestane types: txt pdf doc docx xls xlsx ppt pptx ods odt png jpg jpeg gif zip.