Mol CY VDK reageert op geruchten dat bedrijf zou stilliggen

COVID-19: Onderhoud en herstellingen aan perskraakwagens blijven gegarandeerd

De COVID-19-crisis heeft een enorme impact op tal van bedrijven. Een gerucht dat ook go4circle-partner Mol CY VDK stil zou liggen, blijkt niet te kloppen. Go4circle nam contact op met het bedrijf en helderde het misverstand op.

"De afval- en recyclagesector is een cruciale sector en een essentiële dienstverlening die ook in deze crisissituatie gewaarborgd moet worden. Dat betekent per definitie ook dat onderhoud en herstellingen aan materiaal voor de afval- en recyclagesector gegarandeerd moetena blijven. Aftersales werkzaamheden blijven bij VDK gewoon doorgaan, al passen ook wij natuurlijk de regels van social distancing toe", verduidelijkt Alexander Desplentere, Manager VDK Waste Systems, ons telefonisch.

"Wat wel klopt is dat onze productie op een lager pitje draait. We hebben een verhoogd absenteïsme en we zijn afhankelijk van de aanlevering van onderdelen en daar wringt vaak het schoentje. Maar zelfs ondanks deze obstakels slagen we er in om lopende bestellingen zoveel als mogelijk af te werken en vrachtwagens op te leveren aan go4circle-leden."

Wie toch nog vragen heeft, kan contact opnemen met Alexander Desplentere op het telefoonnummer 051 70 16 81 of het e-mailadres adesplentere@molcy.com.

FacebookTwitterLinkedin

Reactie toevoegen

Bijlage
Een onbeperkt aantal bestanden kan naar dit veld worden geupload.
300 MB limiet.
Toegestane types: txt pdf doc docx xls xlsx ppt pptx ods odt png jpg jpeg gif zip.