Om het risico op besmettingen te verlagen, stelt ook go4circle een aantal bijeenkomsten uit

COVID-19: Welke go4circle-vergaderingen en -events worden uitgesteld?

COVID-19 woekert nu al een aantal dagen in ons land. De federale regering heeft een reeks maatregelen opgelegd die de verspreiding van het virus moeten afremmen. Go4circle ziet zich genoodzaakt om in het kader van die maatregelen ook een aantal evenementen minstens uit te stellen.

Werkgroepvergaderingen

Alle fysieke werkgroepvergaderingen die plaatsvinden tussen 13 maart 2020 en 3 april 2020 worden minstens uitgesteld. We bekijken intern of bepaalde werkgroepvergaderingen in die periode op een later tijdstip al dan niet moeten worden ingehaald. Wellicht volstaat het om de voorziene agendapunten over te dragen naar de eerstvolgende werkgroepvergadering na de door de regering opgelegde periode. Mocht er toch een werkgroepvergadering ingehaald worden, dan worden de leden van de werkgroep in kwestie daarover persoonlijk geïnformeerd.

Events en opleidingen

Tussen 13 maart 2020 en 3 april 2020 staan er twee door go4circle en haar partners georganiseerde infosessies op de agenda. Het gaat om de infosessies "Hoe communiceert u met uw omgeving?" op 24 maart 2020 in Waregem en op 31 maart in Westerlo. Die infosessies worden uitgesteld. De ingeschreven deelnemers worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

Go4circle zal samen met de organiserende partners Lybover, Group Casier en BOVA Enviro+ op zoek gaan naar alternatieve data om de sessies opnieuw in te plannen.

Tijdens de voornoemde periode stonden er geen go4circle-opleidingen gepland. Voor evenementen van externe partijen die in onze Agenda zijn opgenomen, vragen we u om rechtstreeks te rade te gaan bij de organisaties in kwestie.

Overige vergaderingen

Tussen 13 maart 2020 en 3 april 2020 zouden er ook een aantal ad-hoc vergaderingen plaatsvinden. Het gaat onder meer om de Raad van Bestuur van go4circle. Tot nader order blijven deze vergaderingen op de agenda staan. We leggen spelregels op die de risico's moeten beperken en voorzien ook middelen om daarbij te helpen.

Verdere informatie over deze vergaderingen wordt rechtstreeks met de betrokken mensen besproken.

FacebookTwitterLinkedin

Reactie toevoegen

Bijlage
Een onbeperkt aantal bestanden kan naar dit veld worden geupload.
300 MB limiet.
Toegestane types: txt pdf doc docx xls xlsx ppt pptx ods odt png jpg jpeg gif zip.