Meer dan 300 deelnemers klinken op een nieuw jaar vol uitdagingen en een ééngemaakte, krachtige sectorfederatie

De nieuwjaarsreceptie van go4circle - een terugblik

Op woensdag 8 januari 2020 vond de traditionele nieuwjaarsreceptie van go4circle plaats. Het BEL, het gebouw dat Leefmilieu Brussel huisvest, vormde het decor voor het altijd gesmaakte netwerkevenement.

Tal van leden en relevante stakeholders waren vertegenwoordigd. Het kunstcollectief Meta-Morphosis zorgde met enkele opvallende kunstwerken voor de finishing touch.

Ruim 300 aanwezigen klonken samen op een nieuw jaar vol uitdagingen, op solide samenwerkingen en op het heuglijke nieuws dat tijdens een toespraak werd aangekondigd: voortaan gaan go4circle, COBEREC Metals, COBEREC Textiles en COBEREC go4circle Paper verder als één ééngemaakte en krachtige federatie.

Evaluatie en aftermovie

Omdat we bij de organisatie van onze evenementen streven naar een zo hoog mogelijke tevredenheid van onze deelnemers, zouden we u willen vragen om deel te nemen aan een korte, anonieme evaluatie. Het invullen van het antwoordformulier duurt niet langer dan 5 minuten. Uw bijdrage wordt erg gewaardeerd.

Intussen is de aftermovie van het evenement klaar. Hieronder kan je de nieuwjaarsreceptie nog eens herbeleven. Je kan de video ook vinden op ons YouTube-kanaal. Aarzel niet om de beelden te delen met uw netwerk.

Tot volgend jaar!

Aftermovie nieuwjaarsreceptie go4circle 2020
FacebookTwitterLinkedin

Reactie toevoegen

Bijlage
Een onbeperkt aantal bestanden kan naar dit veld worden geupload.
300 MB limiet.
Toegestane types: txt pdf doc docx xls xlsx ppt pptx ods odt png jpg jpeg gif zip.