Denuo is verhuisd

Denuo heeft eind 2020 de deuren van het Buro & Design Center aan de Brusselse Heizel definitief achter zich dicht geslagen. In 2021 hebben we onze intrek genomen in de gebouwen van:

Bluepoint Brussels
Reyerslaan 80
1030 Brussel
.

In Bluepoint Brussels vormen we samen met onze Europese koepelfederatie EuRIC de Recycling Hub Brussels vormen. De intensere samenwerking met EuRIC is meteen één van de redenen van onze verhuis. Maar er is meer:

  • De centrale ligging van Bluepoint Brussels maakt dat we dichterbij tal van beleidsmakers en stakeholders gevestigd zijn (organisaties zoals Agoria, Recupel en essenscia hebben hun kantoren zelfs in hetzelfde gebouw).
  • De locatie past ook bij onze visie op duurzaamheid: niet alleen het gebouw, maar ook de nabijheid van openbaar vervoer.
  •  Het kantoorgebouw biedt ook een aangename werk- en vergaderomgeving met een kwalitatieve dienstverlening en plaats voor alle Denuo-medewerkers.
Welkom vanaf 4 januari 2021

Momenteel wordt nog hard gewerkt aan de inkleding van de nieuwe kantoorgebouwen, maar vanaf 4 januari 2021 kan u ons vinden in Bluepoint Brussels. U kan de Denuo-medewerkers nog steeds bereiken op hun gekende telefoonnummer (zie ook onze Team-pagina).

 

Gebruik onze faciliteiten

Tussen twee vergaderingen in? Op zoek naar vergaderruimte in Brussel? Even een werkplek buiten kantoor? We stellen onze kantoren graag ter beschikking van onze leden. 

Interesse? Neem gerust contact op via info@denuo.be of uw vaste contactpersoon binnen Denuo.

FacebookTwitterLinkedin

Reactie toevoegen

Bijlage
Een onbeperkt aantal bestanden kan naar dit veld worden geupload.
300 MB limiet.
Toegestane types: txt pdf doc docx xls xlsx ppt pptx ods odt png jpg jpeg gif zip.