Denuo verwelkomt Megane D’anna in het team

Denuo staat in voor het beheer van de paritaire comités en sociale fondsen voor de terugwinning van metaal, textiel, papier en allerlei producten. De arbeiders en werkgevers die bij deze comités zijn aangesloten, konden de afgelopen jaren steeds terecht bij Marty Leroy. Marty gaat echter later dit jaar op pensioen, en dus ging Denuo op zoek naar een opvolgster. Die vonden we in Megane D’anna. We stellen ze graag aan u voor. 

Megane is een assistant met meer dan vijf jaar ervaring in verschillende organisaties. Zo werkte ze onder meer als assistente in een advocatenkantoor en als management assistant bij een internationaal selectie- en HR-servicesbureau . Het afgelopen jaar werkte ze als assistente voor een managementbedrijf voor verenigingen waar ze zeven vzw’s administratieve en organisatorische ondersteuning bood.

Waarom de overstap naar Denuo? “Recyclage, circulaire economie: dat zijn voor mij de thema’s van de toekomst. Ik geloof dan ook heel sterk in een federatie zoals Denuo om die toekomst mee vorm te geven. Daar wil ik graag deel van uitmaken.”

Bij Denuo wil ze graag nieuwe kennis en vaardigheden op doen. Daarom wekte de functie van Social Funds Officer ook haar interesse. “Dat, en het feit dat de jobinhoud erg aansluit bij mijn interesses en sterktes,” voegt D’anna toe. “Ik ben iemand die graag alles om zich heen goed organiseert en de zaken rigoureus aanpakt. Die eigenschappen zullen me helpen om de arbeiders en werkgevers in onze sector correct en efficiënt te ondersteunen in hun sociale administratie.”

Megane is op 2 mei bij ons van start gegaan. Zij zal het beheer van de sociale fondsen de komende jaren verder gaan uitbouwen samen met onze juridisch adviseur Raphaëlle Pollet, die de raden van bestuur van de sociale fondsen coördineert en zorgt voor de juridische vertaling van de overeenkomsten die door de sociale partners van de paritaire comités 142 worden gesloten. Maar eerst wordt Megane de komende vijf maanden klaargestoomd voor haar nieuwe functie door Marty. Zo kan Marty na al die jaren in functie van onze sociale fondsen met een gerust hart haar fakkel doorgeven als ze eind september op pensioen gaat. 

FacebookTwitterLinkedinShare

Reacties

Reactie toevoegen

Bijlage
Een onbeperkt aantal bestanden kan naar dit veld worden geupload.
300 MB limiet.
Toegestane types: txt pdf doc docx xls xlsx ppt pptx ods odt png jpg jpeg gif zip.