Powered by Lybover

Gratis Webinar Lybover AIR & Desotec - 08/12 - Hoe voorbereiden op strengere normen voor stof en VOC's in de afval- en recyclagesector?

GRATIS WEBINAR - Hoe voorbereiden op strengere normen voor stof en VOC's in de afval- en recyclagesector? 

Het beheersen van stof- en VOC-emissies wordt steeds belangrijker in de afval- en recyclagesector. De laatste jaren zijn de emissienormen alleen maar strenger geworden, een trend die zich ook de komende jaren zal doorzetten. Sinds kort staat dit thema zeker voor de shredderindustrie in Wallonië hoog op de agenda onder invloed van de nieuwe emissienormen. Bijkomende vereisten voor Nederland en Vlaanderen zijn in de komende jaren ook goed mogelijk.   
In deze webinar geven we een blik op de Europese emissienormen die gelden voor de shredderindustrie en bespreken we welke oplossingen er bestaan om stof- en VOC-emissies terug te dringen. We sluiten af met een actuele case studie uit de shredderindustrie. 

Wanneer: 8 december 11u30 - 12u00
Sprekers:
Jeroen Vandecasteele – Project Sales Manager bij Desotec 
Desotec is gespecialiseerd in mobiele zuiveringsoplossingen om VOC’s te verwijderen 
David Verhulst – Technoloog bij Lybover AIR 
Lybover AIR is gespecialiseerd in turnkey installaties voor industriële ontstoffing op basis van energiezuinige & zelfreinigende stoffilters. 

Schrijf nu in!

Lybover is a family-owned SME that distinguishes itself by combining expert project management with technological excellence. The group is widely renowned for its know-how and experience in the fields of dust extraction, recycling, bulk goods handling, fire protection, and production of steel and stainless steel components.
Meer overLybover
FacebookTwitterLinkedin

Reactie toevoegen

Bijlage
Een onbeperkt aantal bestanden kan naar dit veld worden geupload.
300 MB limiet.
Toegestane types: txt pdf doc docx xls xlsx ppt pptx ods odt png jpg jpeg gif zip.