Het Denuo Office-team breidt uit

De afgelopen maanden ging Denuo op zoek naar versterking voor haar office team. En die hebben we ook gevonden. Maak kennis met de twee Office assistants Magdalena Otero en Charlotte Van Couter. 

Magdalena is voor heel wat leden geen onbekend gezicht meer. Ze werkt al sinds maart voor onze federatie en heeft sindsdien haar sterke administratieve kant al meermaals bewezen. Ze kent het federatieleven dan ook door en door. Ze heeft bijvoorbeeld meer dan 14 jaar ervaring opgedaan in verschillende coördinerende functies bij Agoria.  

De afgelopen maanden heeft Magdalena op verschillende vlakken onze Office Manager en het team ondersteund, gaande van CRM-beheer tot event-ondersteuning. Voortaan zal zij zich voornamelijk toeleggen op het beheer van de sociale fondsen waarin Denuo actief is. 

De nieuwste aanwinst van het Denuo Office-team is Charlotte: zij is er op 1 september bijgekomen. Charlotte heeft een MBA in International & Sustainable Finance, alsook een postgraduaat Coding. Dat coderen ligt haar duidelijk, want ze volgt momenteel ook nog een avondcursus SQL-programmeren. Dat is dan op de avonden dat ze niet op het lacrosse-veld te vinden is. Leuk weetje: Charlotte speelt voor de Belgische nationale ploeg lacrosse. 

Maar overdag is Charlotte dus de nieuwste aanwinst van onze Denuo-ploeg. Samen met haar collega’s van het Office-team zal ze instaan voor de goede werking van het kantoor, en haar IT-kennis zal zeker ook van pas komen in het beheer van de CRM en de ondersteuning van het communicatieteam.  

FacebookTwitterLinkedinShare

Reactie toevoegen

Bijlage
Een onbeperkt aantal bestanden kan naar dit veld worden geupload.
300 MB limiet.
Toegestane types: txt pdf doc docx xls xlsx ppt pptx ods odt png jpg jpeg gif zip.