Powered by Lybover
Nu registeren en live aanwezig zijn

Lybover RECYCLING partner Steinert opent nieuw Test Center

Als exclusieve partner van Steinert, kan Lybover RECYCLING u een nog betere service bieden dankzij het gloednieuwe  Test Center dat officieel in bedrijf gaat op 22 september.

Tijdens de opening op 22 september 2020 gaat de sorteerlijn van de divisie metall-recycling van het nieuwe test- en ontwikkelingscentrum officieel in bedrijf. Met deze nieuwbouw verdrievoudigt de onderneming de testcapaciteiten en kan ze flexibeler reageren op de wensen van klanten.

Al meer dan 130 jaar is het bijzondere talent van Steinert, machines te bouwen, waarmee haar klanten ressources zoeken, vinden en sorteren. De machines kunnen met recht ressource-zoekmachines worden genoemd en voeren steeds uitgebreidere sorteertaken uit, die de klanten van Steinert helpen, het sorteermateriaal niet alleen winstgevender te verkopen, maar ook om ressources in omloop te houden.

Registratie voor digitale live-show start nu

De opening is op 22 september om 10.00 uur CET in de vorm van een 90 minuten durende live show (in de middag om 17:00 uur CET in het Engels). Het is een feestelijke en interactieve show, waarbij de gasten op vele plaatsen worden betrokken. Een gespreksleidster houdt interviews met de Steinert-experts en artiesten verbazen de gasten. De focus ligt bij een overzicht van de ingebouwde sorteertechniek en tijdens vraag&antwoord-rondes kunnen de gasten live meepraten.

Gratis registreren kan hier: event.steinertglobal.com

In aansluiting op de live shows vindt een Deep Dive Session plaats met als onderwerp “non-ferro metaalseparatie en sorteren van zware metalen”. Het online seminar geeft antwoorden op:

  • Het winnen van non-ferro metalen uit bv. shredder-processen & afvalverbrandingsovenas
  • De verbetering van aluminiumkwaliteiten
  • De scheiding van zware metalen in afzonderlijke fracties
Sorteerlijnen per branche geoptimaliseerd

Om aan de eis 'Test before you Buy' beter te kunnen voldoen en steeds nauwkeuriger antwoorden te kunnen geven op de sorteerdoelstellingen opbrengst, zuiverheid en winstgevendheid, worden nog voor het eind van dit jaar extra sorteerlijnen voor de mijnbouw en de afvalrecyclage-industrie geïntroduceerd. “Het procesverloop van de sorteersystemen lijkt op een echte installatiebouw. Wij zijn blij, dat nu nog meer klanten onze technologieën kunnen uitproberen, en wel van de magneetscheider tot en met de sensorgebaseerde sortering zoals bv. Röntgentransmissie, Röntgenfluorescentie en nabij-infrarood (NIR)”, aldus Peter Funke, CEO van de Steinert Gruppe. Op zeven kilometer afstand van het hoofdkantoor van de firma Steinert in Keulen vestigt zich ook het team van research & development in Pulheim. Op die manier profiteren klanten nog meer van de nieuwste ontwikkelingen.

Lybover is a family-owned SME that distinguishes itself by combining expert project management with technological excellence. The group is widely renowned for its know-how and experience in the fields of dust extraction, recycling, bulk goods handling, fire protection, and production of steel and stainless steel components.
Meer overLybover
FacebookTwitterLinkedin

Reactie toevoegen

Bijlage
Een onbeperkt aantal bestanden kan naar dit veld worden geupload.
300 MB limiet.
Toegestane types: txt pdf doc docx xls xlsx ppt pptx ods odt png jpg jpeg gif zip.