Nieuwe Gold Partner: Best-Hall, duurzame hallen op maat

Begin december mochten we Best-Hall verwelkomen als Gold Partner. Best-Hall is marktleider in hallen in staalskeletbouw met membraanbekleding. Elke hal wordt op maat gemaakt. Dit concept biedt onze sector voordelen op het gebied van duurzaamheid, flexibiliteit en prijs-kwaliteit.

Stevige hallen sinds 1975

Best-Hall is een Fins bedrijf, opgericht in 1975. Het groeide uit tot een internationale onderneming met vestigingen over de hele wereld, waarvan een in België. 

Best-Hall bouwt hallen op maat voor talrijke sectoren: sporthallen, opslagruimtes voor houthandel en havens, vliegtuighallen, logistieke, productie- en landbouwhallen, afval- en recyclagegebouwen, met overspanningen tot 100 meter.

Circulair gebouwd op 2 weken tijd

In een mum van tijd realiseert Best-Hall een volledig afgewerkt gebouw, inclusief isolatie, ventilatie, verwarming, poorten en verlichting. Het stalen skelet is bekleed met een duurzaam, dubbel gewapend pvc-membraan.

De hallen worden verankerd op een bestaande verharding, zonder fundering. Dat maakt ze flexibel aanpasbaar en gemakkelijk te verplaatsen naar een andere locatie.

Ideaal voor afvalverwerking en recyclage

Voor afvalverwerking en recyclage bieden de stalen constructies met membraanbekleding extra voordelen:

  • Uiterst brandveilig
  • Geur- en geluidsoverlastvrij
  • Geschikt voor opslag en verwerking van agressieve materialen

Met hun uniek concept hebben de hallen een lage kostprijs in vergelijking met vaste constructies. Is aankoop toch niet mogelijk, dan kan u ze ook huren.

Recyclagehal voor AeroCircular

Recent bouwde Best-Hall een hal van 5.400 m2 voor AeroCircular, voor de ontmanteling van passagiersvliegtuigen. Die activiteiten moeten overdekt gebeuren, want elk gedemonteerd onderdeel wordt later herbruikt.

AeroCircular zocht specifiek naar een constructie die strookt met hun circulaire visie. Aangezien Best-Hall 40 jaar ervaring heeft en elk onderdeel van hun hallen een traceerbare herkomst heeft, was de keuze snel gemaakt. Dat het elektriciteitsverbruik voor verlichting beperkt is dankzij de semitransparante bekleding is mooi meegenomen, vertelt CEO Koen Staut in deze reportage op YouTube.

Bent u ook op zoek naar een duurzame bedrijfshal?

Stuur een mail naar info@besthall.be of bel op het nummer +32 (0)499 97 05 37.

FacebookTwitterLinkedin

Reactie toevoegen

Bijlage
Een onbeperkt aantal bestanden kan naar dit veld worden geupload.
300 MB limiet.
Toegestane types: txt pdf doc docx xls xlsx ppt pptx ods odt png jpg jpeg gif zip.