Metaalleden scheren hoge toppen

Nominaties voor Pierre-François Bareel als 'Manager de l'année 2022' en voor Galloo als 'Onderneming van het jaar 2022'

Nomineer Denuo-lid Pierre-François Bareel (Groupe Comet) tot 'Manager de l'année 2022'

Trends-Tendances organiseert elk jaar de verkiezing 'Manager de l'année 2022' en dit jaar schopte een van onze leden het tot de lijst van vijf genomineerden: Pierre-François Bareel van Groupe Comet.

Het zou een mooie erkenning zijn voor onze sector als één van onze managers deze prestigieuze titel in de wacht kan slepen. Daarom lanceren we vanuit de federatie deze warme oproep om op Pierre-François te stemmen. U kan tot woensdag 23 november uw stem uitbrengen via deze link: Vote | Manager de l' Annee (managerdelannee.be)

 

 

 

 

 

Galloo bij genomineerden 'Onderneming van het jaar'

Een andere prestigieuze titel is die van 'Onderneming van het jaar', uitgereikt door EY. Onder de vier ondernemingen die op 6 december kans maken op de trofee bevindt zich dit jaar Denuo-lid Galloo.

De genomineerde finalisten werden door EY geselecteerd op basis van vastgelegde selectiecriteria, zoals de groei en financiële resultaten van het bedrijf, ondernemerschap, internationalisering, innovatie en deugdelijk bestuur. Wie uiteindelijk als laureaat uit de bus zal komen, ligt in handen van een deskundige en onafhankelijke jury onder leiding van Michèle Sioen. 

Meer info: Wie wordt de Onderneming van het Jaar 2022? (ey.com)

FacebookTwitterLinkedinShare

Reactie toevoegen

Bijlage
Een onbeperkt aantal bestanden kan naar dit veld worden geupload.
300 MB limiet.
Toegestane types: txt pdf doc docx xls xlsx ppt pptx ods odt png jpg jpeg gif zip.