VVV wordt preferred partner voor opleidingen van chauffeurs

Trafuco NV nieuwe Gold Partner van go4circle

Go4circle heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Trafuco NV. Het logistieke bedrijf uit Schelle sluit per 1 juni 2020 aan als Gold Partner van de federatie.

Trafuco biedt een globale logistieke oplossing voor het vervoer van vloeistoffen, containers en verpakte goederen. De onderneming heeft de middelen en de knowhow in huis voor de volledige uitwerking van aansluitende transporten, met het wegtransport als verbinding tussen transporten via het spoor en de binnenwateren. Trafuco beschikt over een uitgebreid logistiek netwerk in West-Europa, en focust voornamelijk op de Benelux, Noord-Frankrijk en het Ruhrgebied.

Naast transport in de strikte zin van het woord biedt Trafuco ook operationele, administratieve en logistieke steun voor, tijdens en na het transport. De werknemers zijn in-house opgeleid om zo goed mogelijk elke opdracht af te handelen. Daarnaast wordt er geprobeerd om zo weinig mogelijk een beroep te doen op externe partners en onderaannemers zodat steeds de beste dienstverlening, kwaliteit en voorwaarden gegarandeerd blijven.

Twee vliegen in één klap: VVV wordt preferred partner voor opleidingen van chauffeurs

Het partnership met Trafuco gaat verder dan louter een logistiek voordeel. Trafuco heeft in samenwerking met VVV (VZW Verkeersveiligheid) immers een opleidingscentrum voor chauffeurs opgezet. VVV wordt daardoor onze preferred partner voor opleidingen van chauffeurs.

De volgende opleidingen komen aan bod:

  • Opleidingen/lessen rond ADR (vervoer over land van gevaarlijke stoffen).
  • Europese Code 95: elke vijf jaar moeten alle chauffeurs verplicht vijf opleidingen volgen om hun professionele vaardigheden aan te scherpen.
  • Opleidingen energie-efficiënt/defensief rijden.

De opleidingen van VVV die voor onze leden interessant kunnen zijn, zullen eerstdaags mee in het kalenderoverzicht van de go4circle-website worden opgenomen. U kunt voor het volledige opleidingsaanbod nu alvast terecht op de website van VVV.

Een betrouwbare (afval)transportpartner

Dankzij het partnership met Trafuco NV beschikt go4circle opnieuw over een vaste en betrouwbare partner in het (afval)transportsegment. Het 100% Belgische bedrijf groeit jaarlijks met gemiddeld 9 procent, stelt 350 mensen voltijds te werk en genereert uit 70.000 jaarlijkse transportorders zo'n 42 miljoen euro omzet. 

Voor meer informatie over Trafuco NV, verwijzen we u door naar de website https://trafuco.eu/.

Wie het opleidingsaanbod van VVV wil consulteren, kan terecht op https://vzwverkeersveiligheid.be/.

FacebookTwitterLinkedin

Reactie toevoegen

Bijlage
Een onbeperkt aantal bestanden kan naar dit veld worden geupload.
300 MB limiet.
Toegestane types: txt pdf doc docx xls xlsx ppt pptx ods odt png jpg jpeg gif zip.