(Updated) Business4Change Hackathon: iets voor u?

Op 16 en 17 november 2020 organiseert Business4Change, een initiatief van de Europeese Commissie, een tweedaagse hackathon in Brussel met als centraal thema de transitie naar een circulaire economie. Deelnemende teams krijgen de opdracht om problemen te 'hacken' of op te lossen waar bedrijven mee te maken hebben in hun overgang naar de circulaire economie. De hackathon benadrukt het potentieel van sociale innovatie en de rol van nieuwe bedrijfsmodellen in de circulaire economie.

De hackathon is toegankelijk voor iedereen!

De uitdagingen worden geselecteerd in samenwerking met challenge-eigenaars en experts die bedrijven, verenigingen en NGO's vertegenwoordigen. In de aanloop naar de hackathon zullen de geselecteerde experts hun kennis over de circulaire economie delen met de deelnemers.

Naast deelnemers zoekt de Europese Commissie ook nog challenge-eigenaars en experts:

  • Challenge-eigenaars: vertegenwoordigers van grote of kleine bedrijven die actief zijn in de circulaire economie.
  • Experts: vertegenwoordigers van een organisatie uit de publieke of private sector (bv. NGO, universiteit, onderzoeksinstituut, vereniging, netwerk) met een grondige kennis van de problematiek van de circulaire economie

Indien u zich wenst aan te melden als challenge-eigenaar aarzel dan niet te lang, de inschrijvingen zijn nog verlengd t.e.m. 29 juni. Inschrijven als expert is niet langer mogelijk.

Interesse?

Meer informatie vindt u via de Agenda op onze website of via de website van de European Business Summit.

FacebookTwitterLinkedin