Voka Open Bedrijvendag 2024 - Zet mee de Belgische afval- en recyclagesector in the picture

In een wereld waar grondstoffen schaarser worden en bedrijven duurzaam willen produceren, zijn bedrijven van de afval- en recyclagesector, de essentiële schakel tussen gebruikte materialen en hergebruik, recyclage en eindverwerking.

De afval- en recyclagesector stelt ongeveer 18.000 medewerkers tewerk en realiseren een totale omzet van meer dan 12 miljard euro. 80% van het totaal aantal mensen, die deze bedrijven rechtstreeks tewerkstellen, zijn arbeiders. Het is belangrijk dat de buitenwereld weet dat deze bedrijven kansen bieden aan mensen met weinig kansen op de arbeidsmarkt.

Daarnaast is de route naar de toekomst duidelijk: de circulaire economie, waarin we "afval" zien als "gebruikte materialen" om te hergebruiken en te recycleren tot nieuwe producten. Onze regio bezit de ideale troeven om hierin de Europese top te bereiken, dankzij onze diepgewortelde kennis en expertise in sorteren en recycleren.

In dit klimaat is het een sterke troef om via een deelname aan Voka Open Bedrijvendag de buitenwereld dichter bij de sector te brengen.

Voka Open Bedrijvendag is dan ook een ideaal platform om jullie openstaande vacatures te tonen aan het brede publiek in Vlaanderen. Geef bezoekers de kans om jullie bedrijf en activiteiten beter te leren kennen door je deuren te openen op zondag 6 oktober 2024. 

Daarnaast is een "virtuele tour" de uitgelezen tool om jouw productie, medewerkers, producten en/of diensten op een dynamische manier in de woonkamer te brengen.

Met een digitale deelname brengt Voka 24u/7dagen jouw bedrijf optimaal in beeld, zodat je dit tevens kan inzetten tijdens salespitches, jobdagen, beurzen, onboarding nieuwe medewerkers, enz.

Of heb je al een prachtige bedrijfsvideo? Ook die kan via Voka een ferme boost krijgen.
Of zet je liever jouw bedrijf in de kijker via TikTok of Instagram? Geen probleem, Voka zorgt voor een influencer met een groot bereik en hij doet de rest!

Facts & Figures

De hoogtepunten van Voka Open Bedrijvendag 2023 nog eens op een rijtje:

  • 500.000 fysieke bezoekers op de eerste zondag van oktober
  • 2,7 miljoen online bezoekers op jaarbasis, want je bedrijf kan 365 dagen lang in de kijker worden geplaatst
  • Grootschalige mediacampagne ter waarde van €780.000
  • 367 persmeldingen
  • Herbeleef dankzij de aftermovie

Spring met je bedrijf mee op de kar!
Hoe vroeger je erbij bent, hoe beter Voka je kan ondersteunen!

Wil u deelnemen aan Journée Découverte Entreprises in Wallonië? Check dan even de Franstalige versie van dit artikel.

 

 

FacebookTwitterLinkedinShare

Reactie toevoegen

Bijlage
Een onbeperkt aantal bestanden kan naar dit veld worden geupload.
300 MB limiet.
Toegestane types: txt pdf doc docx xls xlsx ppt pptx ods odt png jpg jpeg gif zip.