Webinar: "Minder vervuilen hier maar vernietigen daar?"

Résumé du webinaire

De politieke partij DéFI van het Brussels Parlement en het studiecentrum Jacques Georgin organiseren in samenwerking met de NGO Justice et Paix een colloquium in de vorm van een webinar op 14 december 2020 om 18.00 uur. "Minder vervuilen hier maar vernietigen daar?" stelt het onderwerp energietransitie en de materialen die nodig zijn voor nieuwe technologieën ter discussie, met een focus op de mijnbouw in de Democratische Republiek Congo. Verschillende sprekers zullen het debat en de kwestie van het gebruik van materialen die nodig zijn voor nieuwe technologieën voor de energietransitie animeren.

De sector is geraadpleegd om deel te nemen aan dit webinar. Benjamin Colas van de Wilmet Group zal de recyclagesector vertegenwoordigen, en meer bepaald de metaalsector, door middel van een presentatie over de recyclagesector, bestaande alternatieven en mogelijke oplossingen. 

Inschrijving voor het webinar

Voor meer informatie over en inschrijvingen voor het webinar "Minder vervuilen hier maar vernietigen daar?" kunt u terecht op de agenda op denuo.be.

 

 

FacebookTwitterLinkedin

Reactie toevoegen

Bijlage
Een onbeperkt aantal bestanden kan naar dit veld worden geupload.
300 MB limiet.
Toegestane types: txt pdf doc docx xls xlsx ppt pptx ods odt png jpg jpeg gif zip.