Een exclusieve groep van ongeveer 20 vrouwen ontmoeten elkaar weer

Women in Recycling op bezoek bij kunststofrecyclagebedrijven in Houthulst

Denuo brengt een paar keer per jaar de taskforce " Women in Recycling " samen, een exclusieve groep van een twintigtal vrouwen die in onze sector actief zijn en verantwoordelijke functies bekleden.

Deze keer kwam de taskforce bijeen in West-Vlaanderen en meer bepaald in Houthulst.

Bezoek van Raff Plastics en Socaplast

Op vrijdag 14 oktober 2022 bezochten 21 vrouwen de vestigingen van Raff Plastics en Socaplast in Houthulst. We werden verwelkomd door Caroline Van der Perre, CEO van Raff Plastics, een bedrijf dat industrieel plastic afval inzamelt en post-consumer kunststofafval reinigt voor hergebruik. De onderneming recycleert en zet plastic om in nieuwe, gebruiksklare verbindingen van polypropyleen (PP), polyethyleen met hoge dichtheid (HDPE), polystyreen (PS) of polyvinylchloride (PVC).

Het bezoek aan het bedrijf bood de aanwezige vrouwen een ideale gelegenheid om vragen te stellen en nieuwe dingen te leren over onze sector.

Een lunch in de kantoren van het bedrijf SocaPlast

Na het bezoek aan de twee sites organiseerden Caroline en haar team een lunch voor alle deelneemsters in de kantoren van Socaplast.

Dankzij dit gezellige moment konden de vrouwen elkaar beter leren kennen en hun ervaringen delen.

We willen Caroline en haar bedrijf nogmaals bedanken voor de warme ontvangst en de heerlijke lunch.

What's next ?

Het volgende Women in Recycling-evenement is gepland voor 23 maart 2023. Dit wordt een veel groter evenement en staat open voor iedereen die met de sector te maken heeft. Meer info volgt nog, maar om u een idee te geven, bekijk de aftermovie van ons grote Women in Recycling-evenement in maart 2022. Noteer deze datum alvast in uw agenda.

Na het succes van de bedrijfsbezoeken denkt de taskforce Women in Recycling nu al na over een volgend evenement van deze aard. Natuurlijk staan wij open voor alle suggesties van onze leden. Neem contact op met Raphaëlle Pollet als uw organisatie vrouwen uit onze sector wil ontvangen, of als u een spreker wilt voorstellen voor een toekomstige Women in Recycling-lunch.

FacebookTwitterLinkedinShare

Reactie toevoegen

Bijlage
Een onbeperkt aantal bestanden kan naar dit veld worden geupload.
300 MB limiet.
Toegestane types: txt pdf doc docx xls xlsx ppt pptx ods odt png jpg jpeg gif zip.