Women in Recycling: update programma

Gelukkige internationale dag van de rechten van de vrouw! Dit jaar staat 8 maart in het teken van #BreakTheBias: breken met bias, stereotypen en discriminatie om collectief te bouwen aan een gendergelijke en inclusieve wereld.

Laat dat nu net ook het centrale thema zijn van ons Women in Recycling event op maandag 28 maart 2022 vanaf 16.00 uur in BluePoint Brussels. Tijdens het event geven we vrouwen, en ook mannen, de kans om te netwerken, en laten we enkele toonaangevende vrouwen aan het woord over het belang van gendergelijkheid en de circulaire economie.

Lifetime achievement: Henny De Baets

Bovendien zetten we Henny De Baets, Administrateur-generaal van de OVAM in de bloemetjes. Op 1 april 2022 sluit mevrouw De Baets haar 40 jaar lange carrière bij de OVAM af en gaat ze op pensioen. Vanuit Denuo willen we dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan en haar bedanken voor haar jarenlange bijdrage aan het Vlaamse afval- en recyclagelandschap. 

Prijspakket Maasmechelen Village te winnen

Nog een reden nodig om u in te schrijven voor Women in Recycling? Eventsponsor Maasmechelen Village heeft een prijspakket samengesteld die onder de aanwezigen zal worden verloot. Het pakket bestaat uit:

  •  Toegang tot de VIP Lounge in Maasmechelen Village.
  •  10% korting op de outletprijs in de boetieks.
  •  Een Gift Card van 50 euro te gebruiken in de boetieks of restaurants van Maasmechelen Village.
  •  Overnachting Terhills Hotel voor 2 personen, inclusief ontbijt. 4-sterren hotel, vlak naast de Village.
Schrijf u in

Overtuigd? Voeg u bij de meer dan 100 deelnemers die zich al hebben ingeschreven via eventpagina van Women in Recycling. En nodig gerust nog andere vrouwen uit zodat we het netwerk verder kunnen uitbreiden en de naam Women in Recycling extra kracht kunnen bijzetten.

FacebookTwitterLinkedinShare

Reactie toevoegen

Bijlage
Een onbeperkt aantal bestanden kan naar dit veld worden geupload.
300 MB limiet.
Toegestane types: txt pdf doc docx xls xlsx ppt pptx ods odt png jpg jpeg gif zip.