Aarnout Ecker versterkt het Denuo-team

Gezien de vele uitdagingen waar de Belgische afval- en recyclagesector voor staat, was Denuo op zoek naar enkele nieuwe collega’s. In die zoektocht heeft de federatie nu een eerste nieuwe collega aangeworven. Met Aarnout Ecker (31) krijgt de federatie er een jonge en toch ervaren collega bij die zich al enige tijd actief inzet voor een duurzame circulaire economie.

Aarnout is een geëngageerde jurist die qua inhoudelijke ervaring perfect aansluit bij het profiel waar we naar op zoek waren. In zijn jonge, maar rijke professionele carrière heeft hij verschillende watertjes doorzwommen: van jurist met focus op milieu- en omgevingsrecht bij Industrious ging het naar Trade Marketing voor Katun Italy, waar hij onder meer het recyclageprogramma voor toners heropstartte. Nadien koos Aarnout voor de federatiewereld: na een stage op de dienst Strategie en Communicatie bij Benelux Unie was hij de afgelopen twee jaar aan de slag als Attaché Circulaire Economie en Verpakkingen bij het VBO. 

Zijn persoonlijk engagement voor een circulaire economie heeft hem ertoe bewogen de overstap naar Denuo te maken. “Bij het VBO kon ik heel breed werken, op regionaal, federaal en Europees niveau. Daar heb ik mijn kennis van de circulaire economie en het federatiewezen kunnen aanscherpen,” aldus Aarnout. “Bij Denuo kan ik mijn opgebouwde kennis en ervaring nog verder ontwikkelen, en dat ten dienste van meer circulaire economie. En dat is uiteindelijk mijn voornaamste doel.”

FacebookTwitterLinkedin

Reacties

Reactie toevoegen

Bijlage
Een onbeperkt aantal bestanden kan naar dit veld worden geupload.
300 MB limiet.
Toegestane types: txt pdf doc docx xls xlsx ppt pptx ods odt png jpg jpeg gif zip.