Update lijst november bedrijven bekend

ADR - nieuwe vergunning ad hoc - lijst bedrijven die van de vergunning gebruik kunnen maken

Update lijst november bedrijven bekend

Op 30 juni kwam de afwijking 4/2014 te vervallen. Deze werd vervangen door een nieuwe ad hoc afwijking voor een lijst bedrijven. 

De update van de lijst van bedrijven die van de nieuwe afwijking gebruik kunnen is nu beschikbaar. Deze zal op de websites van de ADR-administraties worden gepubliceerd.

Voorlopig kan u deze op volgende websites vinden:

NB : Door een technisch probleem staat de lijst nog niet op de website van de Waalse overheid, doch deze verwijst voorlopig door naar de Brusselse lijst. 

Als bijlage kan u ook de nieuwe ondertekende vergunning vinden, waarvan de chauffeurs een kopie aan boord dienen te hebben: 

 

Wil u eveneens gebruik kunnen maken van deze afwijking ? Download dan de excelsheet hieronder in bijlage en vul deze aan met de vereiste gegevens (in het aangegeven format) en bezorg deze terug aan info@denuo.be voor elke 15e van de maand. De lijst wordt 1 keer per maand aangepast en aangemeld bij de ADR administraties. 

 

Enkel uw transporteurs en onderaannemers dienen aan te melden. Noteer dat wij niet tussenkomen in aanmelding van veiligheidsadviseurs bij de ADR-administratie. 

FacebookTwitterLinkedinShare

Reactie toevoegen

Bijlage
Een onbeperkt aantal bestanden kan naar dit veld worden geupload.
300 MB limiet.
Toegestane types: txt pdf doc docx xls xlsx ppt pptx ods odt png jpg jpeg gif zip.