Webinar

Hoe omgaan met concentraatstromen?

Flanders’ FOOD i.s.m.CIW Platform Circulair water/ Werkagenda Waterkringlopen, Universiteit Gent, VITO
25.10.2024
Doelgroep

Bedrijven die waterhergebruik overwegen.

Programma
  • Uitdagingen en kansen rond waterhergebruik en concentraatstromen – Tania Verhoeve en Liesje De Schamphelaire (CIW Platform Circulair water/ Werkagenda Waterkringlopen)
  • Een algemene strategie voor concentraatbehandeling – Emile Cornelissen (Universiteit Gent) 
  • Overzicht van en inzichten uit concentraatmanagementonderzoek in Nederland – Luuk De Waal (KWR)
  • Bedrijfscase: Concentreren en kristalliseren van industriële concentraten door middel van de Dyvar® toepassing bij zuivelbedrijf Lactoprot: van kostenpost naar opbrengsten - Reimond Olthof (Salttech)
  • Toelichting COOCK+ project: doel, aanpak en oproep tot deelname – Ruth Verstraete (Flanders’ FOOD)
Praktisch
13:30-15:30
Gratis
FacebookTwitterLinkedinShare