Adieu Andries

Meer dan zeven jaar al draait hij mee binnen de federatie, maar op woensdag 31 augustus 2022 klokt hij bij ons af. Andries start in september een nieuwe professionele uitdaging. Met dit artikel willen we hem met de nodige honneurs uitwuiven.

Want die honneurs zijn meer dan verdiend.

Toen hij op 1 juni 2015 de deuren van de federatie als een frisse twintiger openzwaaide, bracht hij zijn gekende flair en ook zijn ervaring uit de layoutwereld mee om de uitstraling van de federatie beetje bij beetje op te waarderen.

Sindsdien heeft hij op meerdere manieren zijn stempel op de federatie gedrukt.

Hij was rechtstreeks betrokken bij de verschillende naamswijzigingen die de federatie de voorbije jaren heeft doorlopen, van FEBEM-FEGE en COBEREC, over go4circle tot het huidige Denuo, en stuurde ook mee de huisstijlveranderingen die daarmee gepaard gingen in de goede richting. 

De laatste jaren ontplooide Andries zich tot Community Manager. Hij was het centrale aanspreekpunt voor de leden en partners van de federatie en herwerkte ook de lidgeld- en partnerschapsformules. Vragen over lidmaatschap, partnerschap, events, opleidingen... ze kwamen steevast bij Andries terecht.  

Andries heeft zich in zijn zeven jaren bij de federatie een manusje-van-alles getoond. Van administratie tot event management, van business development tot community management. Kortom, het huis dat Denuo vandaag is, is mee door hem vormgegeven. En daar mag hij terecht fier op zijn. Of zoals hij het zelf zegt: "Ik ben enorm trots op wat we samen hebben gerealiseerd. De cirkel is voor mij rond en ik kan in relatief rustige omstandigheden vertrekken."

Andries zijn werk binnen de federatie zit erop. Hij laat een solide basis na waar zijn opvolger op kan voortbouwen. En hij vertrekt met bakken ervaring naar de FBAA, waar hij als communicatieverantwoordelijke opnieuw bakens kan gaan verzetten.

Veel succes Roets! 

FacebookTwitterLinkedinShare

Reacties

default author image
E-mailadres

No email adress

door Kris Roets (niet gecontroleerd) op donderdag 01/09/2022 - 23:50

We zijn fier!

Reactie toevoegen

Bijlage
Een onbeperkt aantal bestanden kan naar dit veld worden geupload.
300 MB limiet.
Toegestane types: txt pdf doc docx xls xlsx ppt pptx ods odt png jpg jpeg gif zip.