COVID-19: Denuo volgt de nieuwe ontwikkelingen voor onze sector op de voet

Afgelopen vrijdag kondigde de Belgische federale regering nieuwe maatregelen aan om de heropflakkering van het COVID-19-virus in te dijken. Een eerste implicatie voor onze sector is de invoering van de avondklok. Om dit op te vangen, ontwikkelde Denuo een attest dat werknemers in onze sector toelaat om tijdens de avondklok toch naar hun werk te kunnen.

De komende dagen en weken zal de federatie de situatie verder opvolgen en de nodige acties ondernemen om onze leden zo goed mogelijk te vertegenwoordigen, en ook informeren. Onder meer via het COVID-19-dossier op onze website.

Hebt u nog vragen? U kunt op verschillende manieren met ons contact opnemen:

  • Via de Team-pagina op onze website komt u te weten wie van onze collega's u voor welk specifiek dossier rechtstreeks kunt contacteren. 
  • Vragen of bedenkingen bij een bepaald artikel kunt u online achterlaten via de optie onderaan het artikel 'Reactie toevoegen'.
  • Wilt u met Denuo en haar leden een debat opstarten over een specifieke vraag of dossier? Dat kan via het online forum eens u bent ingelogd. Hoe dat juist in zijn werk gaat, ontdekt u in deze tutorial.
FacebookTwitterLinkedin

Reactie toevoegen

Bijlage
Een onbeperkt aantal bestanden kan naar dit veld worden geupload.
300 MB limiet.
Toegestane types: txt pdf doc docx xls xlsx ppt pptx ods odt png jpg jpeg gif zip.