En doet dat in (een nieuwe) stijl

FLASH is terug van even weggeweest

Midden juli hebben we de FLASH even een zomerbreak gegund. Dat doen we elk jaar, maar dit jaar hadden we die ‘vrije tijd’ nodig om onze nieuwe informatieaanpak in te voeren, zodat we jullie, onze leden, nog gemakkelijker kunnen informeren.

Alle nieuws vanuit één centrale website

Voortaan vinden jullie alle nieuws uit de FLASH, verslagen en uitnodigingen van de werkgroepen en taskforces, en andere artikels en documenten (bv. toolboxfiches) onder één dak: www.go4circle.be

Om alle informatie te raadplegen heb je dus maar één login en wachtwoord meer nodig. Je hoeft dus ook niet meer naar het fe-book te surfen, want alle artikels zijn via de website te lezen. Sommige artikels zijn door iedereen te lezen. Andere zijn dan weer enkel voorbehouden voor jullie, onze leden, en dus enkel leesbaar als je bent ingelogd (zoals op een krantenwebsite).

Ben je lid van de federatie en was je vroeger al ingeschreven op onze FLASH of op een mailinglijst (als lid van een werkgroep of taskforce), dan hebben we voor jou al een account aangemaakt. Je hoeft die account enkel nog te activeren. Daarvoor kreeg je op maandag 2 september 2019 van ons een e-mail. Zegt je niets? Check even je spam-folder of contacteer andries.roets@denuo.be om je toegang te geven tot onze website.

Bepaal zelf waarvan we je op de hoogte houden

Eens je bent ingelogd, kan je ook je profielgegevens bijwerken. Je kan bijvoorbeeld een foto van jezelf opladen. Je kan er ook voor kiezen dat andere ingelogde gebruikers je e-mailadres niet te zien krijgen door de optie ‘Gegevens verbergen’ aan te vinken.

Onderaan kan je ook aanduiden welke informatie je over jouw werkgroepen graag zou ontvangen.

Alle mogelijkheden over je profielpagina ontdek je in de tutorial: hoe je profiel op de Denuo-website personaliseren?

Bevestig je deelname aan werkgroepen online

De werkgroepen krijgen een centrale plaats in de website. Als je inlogt en ‘Werkgroepen & taskforces’ opent, krijg je meteen een overzicht van alle werkgroepen en taskforces waarop je ingeschreven bent.

Staat er een nieuwe werkgroepvergadering ingepland? Dan zal je hierover meteen een bericht krijgen en kan je via de website je aanwezigheid bevestigen.

Nieuw: digitaal forum om je mailbox te sparen

We hebben in de website ook een belangrijke nieuwe feature voorzien: het forum. Via dit forum kan je online vragen stellen of beantwoorden over brandende topics binnen onze sector. Het forum is enkel toegankelijk voor medewerkers van de federatie en leden. Het doel is vooral om sneller op de bal te kunnen spelen en de mailboxen wat te ontlasten.

Wil je graag weten hoe het forum werkt en hoe je ermee kan werken, check dan even de tutorial: hoe het forum op de Denuo-website gebruiken?

Tip: leg een link naar de website op je smartphone

Wil je snel toegang hebben tot onze website? Open www.denuo.be op je smartphone, klik op het deel-icoontje en kies vervolgens de optie ‘Zet op beginscherm’: 

Zo kan je voortaan snel en gemakkelijk alle informatie op onze website bezoeken.
 

FacebookTwitterLinkedinShare

Reactie toevoegen

Bijlage
Een onbeperkt aantal bestanden kan naar dit veld worden geupload.
300 MB limiet.
Toegestane types: txt pdf doc docx xls xlsx ppt pptx ods odt png jpg jpeg gif zip.