Julie van der Haert: het nieuwste gezicht van Denuo

Het Denuo-team heeft er een nieuwe collega bij: Julie van der Haert wordt de nieuwe Office Manager van Denuo. 

Julie brengt zo'n twintig jaar ervaring mee naar de federatie. In die tijd heeft ze heel wat watertjes doorzwommen, en dat mogen we in het geval van Julie letterlijk nemen. Ze heeft verschillende jaren een duikschool geleid op enkele exotische locaties.

Daarnaast heeft ze ook jarenlang voor de Belgische ambassade in Kigali gewerkt, als veiligheidscoördinator bij een architectenbureau stond ze regelmatig op werven, binnen de politievakbond leerde ze hoe de belangenverdediging in zijn werk gaat en recent was ze aan de slag als Office manager bij een transportbedrijf op de luchthaven.

Kortom, Julie weet van aanpakken. En dan is ze nog eens perfect tweetalig. Een echte aanwinst voor onze federatie dus.

Naast deze professionele credentials injecteert Julie ook een extra dosis energie en dynamisme in het team. Ze is dan ook gemotiveerd om bij onze organisatie aan de slag te gaan: "Ik wil mee de wereld sensibiliseren en helpen verbeteren, want in mijn internationale ervaringen heb ik meermaals gezien welk effect een falend afvalbeleid heeft. Bovendien maakt de huidige crisis duidelijk dat de beschikbaarheid van grondstoffen meer en meer problematisch wordt. Als alles opgebruikt is, rest er enkel nog recyclage, dus dienen we hier volop op in te zetten. Bij Denuo kan ik hier mee mijn steentje toe bijdragen."

FacebookTwitterLinkedinShare

Reacties

Reactie toevoegen

Bijlage
Een onbeperkt aantal bestanden kan naar dit veld worden geupload.
300 MB limiet.
Toegestane types: txt pdf doc docx xls xlsx ppt pptx ods odt png jpg jpeg gif zip.