Virginie Canivet is de nieuwe Community Manager van Denuo

Ervaring in business development, account management, database management en event management: de Community Manager die we voor Denuo zochten, moest van vele markten thuis zijn. En die hebben we met Virginie Canivet nu ook gevonden.

Virginie heeft verschillende jaren ervaring in commerciële functies. Zo was ze aan het begin van haar carrière commercieel vertegenwoordigster voor Mars en nadien leidde ze het team van commerciële vertegenwoordigers bij Jacobs Douwe Egberts. Daarna stond ze aan het hoofd van het team van business developers bij Phenix om hun groei in België te realiseren, waar ze bovendien key account manager was.

Onlangs ging Virginie op zoek naar een nieuwe job die aansluit bij haar ervaring en sterktes, bij voorkeur in een toekomstgerichte sector en in lijn met haar waarden. En die vond ze bij Denuo. "Recyclage is een van de steunpilaren om van onze economie een circulaire economie te maken. En daar wil ik graag aan meehelpen, door mensen en bedrijven samen te brengen", aldus Virginie.

Naast het professionele leven is Virginie ook zeer actief in vrijwilligerswerk, met name bij de vzw  No Limit 4 Us, die tieners en jonge volwassenen met een handicap in staat stelt een jeugdig leven te leiden zoals ieder ander, vol activiteiten en momenten met vrienden.

Virginie is op maandag 17 oktober 2022 van start gegaan en zal als community manager dé contactpersoon worden voor (nieuwe) leden en partners.

FacebookTwitterLinkedinShare

Reacties

default author image
E-mailadres

No email adress

door Andries R. (niet gecontroleerd) op dinsdag 18/10/2022 - 21:38

Veel succes, Virginie!

Reactie toevoegen

Bijlage
Een onbeperkt aantal bestanden kan naar dit veld worden geupload.
300 MB limiet.
Toegestane types: txt pdf doc docx xls xlsx ppt pptx ods odt png jpg jpeg gif zip.