Een exclusieve groep van ongeveer 20 vrouwen ontmoeten elkaar weer

Women in Recycling op bezoek in de provincie Luik

Denuo brengt een paar keer per jaar de taskforce " Women in Recycling " samen, een exclusieve groep van een twintigtal vrouwen die in onze sector actief zijn en verantwoordelijke functies bekleden.

Na een eerste bijeenkomst van de taskforce afgelopen september in BluePoint Brussels (workshop over diversiteit in het bedrijfsleven, gevolgd door een lunch), bracht Denuo de taskforce nu opnieuw samen voor een iets andere formule in de provincie Luik.

Bezoek aan de site van Renewi in Seraing

Op vrijdag 6 mei 2022 bezochten een 18-tal vrouwen de Renewi-site in Seraing. Deze site is uitgerust met een indrukwekkende sorteerlijn voor industrieel afval. We kregen een rondleiding op de site en uitleg over de activiteiten van Renewi in de regio. 

Het bedrijfsbezoek bood de aanwezige vrouwen een ideale gelegenheid om vragen te stellen en nieuwe dingen over onze sector te leren.

Wij willen Renewi nogmaals bedanken voor de ontvangst en het goed voorbereide bezoek.

Lunch in het restaurant van Standard de Liège

Wie zei dat vrouwen niet geïnteresseerd zijn in voetbal?

Na het bedrijfsbezoek trokken we voor een heerlijke lunch naar Rouge du Poivre, het restaurant dat zich in het stadion van Standard de Liège bevindt. 

Het kleine aantal deelnemers (het evenement was beperkt tot maximum 20 deelnemers) stelde de vrouwen in staat andere vrouwen uit de sector te leren kennen.

 

Het evenement in enkele foto's

Benieuwd hoe het er aan toe ging? We hebben enkele foto's gedeeld in deze LinkedIn-post. 

Wat heeft Women in Recycling nog in petto?

Na het succes van het evenement denkt de groep " Women in Recycling " nu al na over het volgende evenement.

Natuurlijk staan wij open voor elke suggestie van onze leden. Aarzel niet om contact op te nemen met Raphaëlle Pollet als u met uw organisatie graag ook eens de vrouwen uit onze sector wil ontvangen, of als u een spreker voor een volgende Women in Recycling netwerklunch wil voorstellen.

FacebookTwitterLinkedinShare

Reactie toevoegen

Bijlage
Een onbeperkt aantal bestanden kan naar dit veld worden geupload.
300 MB limiet.
Toegestane types: txt pdf doc docx xls xlsx ppt pptx ods odt png jpg jpeg gif zip.